Johan Elfrink weer naar Dakar!

Na enige jaren van afwezigheid, veroorzaakt door het bouwen van een volledig nieuwe rallytruck, gaat Johan Elfrink de uitdaging weer aan! Op 31 december vertrekt hij vanuit Monaco om de Africa Ecorace te gaan rijden die op 14 januari 2018 eindigd bij het beroemde Lac Rose bij Dakar in Senegal. Deze min of meer opvolger van de oorsprongelijke Parijs-Dakar trekt meer en meer (Nederlandse) deelnemens, waaronder dit jaar ook Gerard de Rooy. Deze tegenhanger van de Dakar in Zuid-Amerika wordt inmiddels voor de 10 keer gehouden.

Johan Elfrink heeft na zijn laatste Dakar in Zuid-Amerika de laatste jaren hard gewerkt om zijn nieuwe rallywapen te vervolmaken. Het resultaat hebben we afgelopen vrijdag bij Mercedes-Benz Wensink Zwolle kunnen zien bij de onthulling van zijn nieuwe Zetros. Deze auto is, ondanks dat hij volledig is opgebouwd als standaard auto, van de nodige innovaties voorzien. Een speciaal koelsysteem zorgt er bijvoobeeld voor dat ook de inzittenden koel blijven en m.b.v. de 'BIPS' worden de klappen in het terrein goed opgevangen.

Als sponsor van 'De Zandhaas' wenst ESVE Special Trailers NL Johan veel succes. Wij zullen regelmatig updates delen op onze website!

Volg de Africa Ecorace van 31-12-2017 t/m 14-1-2017 op de facebookpagina van het All Star Rallyteam en o.a. RTL7!

ESVE Africa Ecorace