AANHANGWAGENS

Meer-assige aanhangers van 1,5 tot 60 ton. Uw wens is onze uitdaging.Een volledig verzinkte en staalgeveerde 3 assige aanhangwagen.
2 lage schamelaanhangwagens met zeer veel opties.
Een 2-assige containeraanhangwagen met luchtvergrendeling.
Een (tweetal) 4 assige diepladers met o.a. gieksleuf, verbredingsbalken en demontabele containergoten. De aanhangwagens kunnen worden ingezet als kraantransporter maar ook als containeraanhangwagen.
3 assige oprijaanhangwagen die in combinatie met de motorwagen wordt ingezet. Door de combinatie afmetingen goed op elkaar af te stemmen is het mogelijk om vanaf de weg, via de aanhangwagen en de oprijplaat aan de voorzijde door te rijden op de motorwagen. De motorwagen is daarbij uitgevoerd als wisselsysteem waardoor deze ook met de onderstaande schuifzeilenlaadbak in te zetten is. Om te voorkomen dat iedere wisselbak een separate lier nodig had, is deze achter de montor onder de cabine geplaatst. De lier en de oprijbruggen van de aanhangwagen zijn voorzien van draadloze afstandbediening waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde afstandbediening.


Een 6 assig puinbreker onderstel met een totaalgewicht van 60 ton! Van dit chassis zijn (naast het draaistel) de achterste 2 assen gedwongen hydraulisch gestuurd. De puinbreker wordt in combinatie gebruikt met de onderstaande 5 assige zeef.2 assige lichtgewicht containeraanhangwagens voor inzet in geheel Europa. De aanhangwagens vormen een combinatie met door ESVE opgebouwde Palfinger haakarmsystemen op Scania chassis.
3 assige lage aanhangwagen voorzien van een afgeschuinde achterzijde en containergoten. Hierdoor is de aanhangwagen multifunctioneel inzetbaar, als vlakke aanhangwagen, containeraanhangwagen en als transportmogelijkheid van bijvoorbeeld een hoogwerker.
3 assige container aanhanger, met liftas op de 2e as. Deze aanhanger is geschikt voor vervoer van 3 portaalcontainers. Door een door ESVE ontwikkelde schuifslede kunnen de containers met een portaalarmwagen geladen worden.
4 assige conainerwagen samengesteld als LZV combinatie. Ook een losse dolly om te combineren met een bestaande oplegger behoort tot de mogelijkheden van ESVE.
2 assig containerchassis.
4 assig kraanonderstel. Deze door ESVE ontwikkelde machine is voorzien van een aggregaat en een electronische aandrijflijn met mogelijkheid tot het op afstand sturen van alle 4 de assen, hierdoor is deze machine uiterst wendbaar.
Uitschuifbare aanhanger voor vervoer van rijdende machines. Door de 19,5 inch wielen kan de bouwhoogte beperkt blijven en kunnen hier toch schijfrem assen toegepast worden.
4 asser met liftbare 2e as. Deze aanhangwagen is zowel voor als achter uitschuifbaar.


Volledig ingeschoven blijft de aanhanger nog uiterst wendbaar.
Zware 5 assige gestuurde aanhangwagen. Deze aanhanger is voorzien van o.a. hydraulische kleppen, na-besturing en uitneembare wielkuipen.
ESVE lichtgewicht containerchassis. Deze 3 asser is goed voor een netto laadvermogen van ongeveer 23,5 Ton! Mede door toepassing van hoogsterkte staal is deze aanhangwagen uiterst efficient inzetbaar.